Meditatie - Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:'Kosmosofie het bloeiende hart van het Al'


MEDITATIE 

'De stilte maakt het mogelijk om vrede  te realiseren'
Hansananda


' In de meditatie leert men om het denken en emoties te beschouwen, waardoor er ruimte komt voor de kwaliteiten van het hart.
Het hoofd heeft zijn beperkingen, het hart niet.'
Meditatie-avonden
NL - Nederweert-Eind
vrijdagavond


Meditatie is een manier om het denken tot rust te brengen. Om meer evenwicht in je Zijn te realiseren, om innerlijke rust en vrede te vinden in jezelf. Tijdens de meditatie avonden gaan we uitgebreid mediteren om de stress en onrust die we hebben opgenomen, los te laten...
lees meerLichtmeditaties in groep
B- Kapelle-op-den-bos
elke donderdagavond


Vanuit rust contact maken met je innerlijke wereld. Wat heb je vanuit het LICHT, het Universum nodig om te kunnen groeien in bewustzijn? Via meditatie  kan je makkelijker in contact komen met je Hogere Zelf. Hoe werkt het precies?
lees meer
Meditatie
NL- Epen
Elke tweede zaterdagmiddag van de maand.
Elke woensdagavond.Groeien van het hoofd in het hart. Om een steeds diepere rust te ervaren. Neem de tijd om steeds beter in balans te komen.
lees meer

 
Concert Josananda
B -Oetingen
15 augustus
Concer Spiritueel zomerfestival
NL-Epen
16 tot 18 augustus
 
 Kosmische meditatie
NL - Elsloo
elke
woensdagmiddag en -avond
vrijdagavond


Vanuit het hart dat aansluiting zoekt bij Al-wijsheid gaan we ons inzicht vergroten en laten we het denken verstillen. In meditatie stemmen we ons bewust af op het universele zijn. Door alles ruimer te gaan bekijken ontwikkelen we innerlijk begrip en kunnen we het ware zijn zuiverder herkennen.
lees meer

Lichtmeditatie en Kosmosofie

NL- Cadier en Keer
elke eerste donderdag van de maand van 20u tot 21u30


Bewust ‘’Zijn”. Wijsheid is van alle tijden en kent vele vormen. Ieder mens is uniek en vanuit liefde/wijsheid hoort ieder mens er dan ook bij. Wens jij ook vanuit begrip je hart te openen...
lees meerMeditatie
NL- Horst
Elke eerste woensdag van de maand.
van 10u tot 11u.


Meditaties gericht op het 8ste chakra die je leiden naar de stille stem van je hart. Ook voor natuurvieringen en intuïtieve creatieve workshops ben je van harte welkom.

lees meer

 Meditatie

NL -Kerkrade
donderdagavond


Bewust bezig zijn met bewuster worden, werken vanuit en vertrouwen op je intuïtie, zakken van je hoofd naar je hart, proberen te begrijpen waarom iets op je pad komt ...
lees meer
Meditatie
B- Tongeren
wekelijks op maandagavond van 20u tot 21u30


Vanuit een gezuiverd hart in overeenstemming met de Godddelijke wil, begeleiden wij uw lichaam en ziel in de groei naar Licht, Liefde en Wijsheid.
lees meerMeditatie-avonden
Rust en stilte in jezelf ervaren en samen zijn.

Maasbracht NL
elke donderdagavond van 19u30 tot 21u30


Deze avonden kunnen ondersteuning bieden om bij je eigen kern te komen, waar geen oordeel naar jezelf of de ander is, om steeds vredevoller en met meer acceptatie naar het leven toe te zijn en jezelf te ontdoen van oude conditioneringen en zo meer ruimte binnen jezelf creëren voor het nieuwe....
lees meer


 

weer in voeling komen met waar het echt omgaat, en in de lichtkracht van het hoger zelf te gaan staan.Meditatie-avonden
Hoe minder je in je hoofd leeft hoe meer ruimte er komt

B - Vlezenbeek
elke dinsdagavond 20u tot 22u

Door meditatie en inzicht komen de kwaliteiten van het hart bovendrijven. We nemen een duik in de universele energie en leren meestromen..
lees meer

 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu