Meditatieve vakanties - Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:'Kosmosofie het bloeiende hart van het Al'


MEDITATIEVE VAKANTIES


 

'Er zijn vele niveau's van aards zijn'
Hansananda


' samenzijn met gelijkgestemeden en je samen afstemmen op het hoger zelf'


'op een inspirerende plek tijd maken voor bewustwording'
Satsang

F- Vogezen
6- 10 nov

Hansananda, grondlegger van de 'Kosmosofie: leer van het AL', schreef een zevendelige boekenreeks waarin hij een inkijk geeft in de wereld van liefde-wijsheid. Zijn boeken zijn geïnspireerd en vormen een inspiratiebron voor al wie zich wenst te verdiepen in het ontsluieren van het ego, en thuis wenst te komen in een steeds ruimer begrip van alle zijn...

lees meer
Meditatie weekend

NL - Epen
27-28-29 sept
29-30nov en 1dec


'Kosmosofie een uitnodiging, tot begrijpen en relateren aan het AL. Tijdens dit weekend verbinden we ons met meditatie, energetische bewegingen, healing, universele inzichten en de helende kracht van de prachtige natuur.
lees meerWerkvakanties

F – Vogezen  

In 2016 kochten wij een verblijf voor groepen op een natuurdomein in de Vogezen. Aangesproken door de idyllische ligging, volledig omringd door natuur, en de voelbare hoge energetische trilling van de plek volgden we ons hart. Met het doel een inspirerende plek uit te bouwen die de mogelijkheid biedt zich onder te dompelen in de rust, stilte, natuur en verblijdend samenzijn met gelijkgestemden.

Onder het motto, er is altijd wat te doen, organiseren we werkweken met vrijwilligers
lees meer

 
vakantie 'anders'
F - Elzas
18 - 22 sept


Vindt u het fijn om in de mooie natuur van de Elzas/Vogezen te verblijven, helemaal tot rust en innerlijke balans te komen,te genieten van de weidse en bosrijke omgeving?
lees meer
'De energieën hebben de hele week doorgewerkt en de inzichten blijven komen. Zalig zo'n weekend! Het is allemaal zo natuurlijk, vanzelfsprekend, herkenbaar en licht. Kosmosofie heeft me al zoveel gebracht...'

 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu