CURSUSSEN - Kosmosofie

Ga naar de inhoud

                                                                                                            
                                                                 

Kosmosofie treedt buiten zijn oevers.

Vele activiteiten sporen een mens aan om tot inzicht te komen. Meestal komt een mens onbewust tot meer wijsheid. Wie wenst op te gaan in een hoger bewustzijn kan ervoor kiezen om de weg te gaan van het deconditioneren. Hierin worden oude vastgeroeste ideeën en normeringen aan het licht getoetst.

Hoe lichter de kijk, hoe ruimer het hart. Oordelen is minder mooi dan het begripsvolle oordeelloze zijn. Kosmosofie richt zich op het doorzien van dat wat egocentrisch en dualistisch is, éénpuntig gefocust op de non-dualiteit raakt een mens zijn ego kwijt.


B - OPGRIMBIE

Samen met de spirituele begeleiding, vanuit een geopend hart en zuiverende inzichten kijken we met een nieuwe bril naar de alledaagse dingen in ons leven.


Een wandeling door de natuur met gelijkgezinden. Kosmsofische inzichtkaarten worden onderweg besproken.
B - TONGEREN

God is de Grote Wever en heeft zichzelf verweven doorheen de stof. Wie doordringt tot de kern ontdekt Het Licht in zichzelf en in de ander.

.
Elke mens heeft een innerlijke Godsvonk, een mooie gezuiverd hart dat wacht om ontsluierd te worden. Deze universele waarheid helpt je om de weg terug te vinden van je hoofd naar je hart.

.


Je bewustzijn verruimen kan op velerlei manieren. Kosmosofie is één manier, om steeds meer vanuit je hart te gaan leven. Steeds minder de behoefte voelen om te oordelen naar anderen, naar jezelf.
Bewust bezig zijn met bewuster worden, werken vanuit en vertrouwen op je intuïtie, zakken van je hoofd naar je hart, proberen te begrijpen waarom iets op je pad komt.KOSMOSOFIE INTRODUCTIE
B - BELGIË

Het doorzien van conditioneringen, normen en verwachtingen maakt dat het leven een stuk makkelijker gaat. We gaan innerlijk het werk aan om datgene wat ons niet meer dient los te laten en lichter verder te gaan, meer in evenwicht met onszelf en onze omgeving.

.


Verwerf inzichten over hoe we ons gevangen houden in onze gedachten en hoe we onszelf klein houden. Leer meer over de spelregels van het leven en help jezelf groeien.Het doorzien van conditioneringen, normen en verwachtingen maakt dat het leven een stuk makkelijker gaat.

.

D - IDAR-OBERSTEIN

Channelling, Meditation, und ein Gespräch über Bewußtseinserweiterung im Leben vom Alltag.
Wil je meer weten over de toepassingsmogelijkheden van de  ABC lichtinstrumenten dan is een workshop zeker een aanrader.
Ken jij de Atman Buddhi Concentration (ABC) lichtinstrumenten, gevuld met universele kosmische energie?
Wil je graag meer lezen over Kosmosofie,
neem dan ook eens een kijkje onder de rubriek
Kosmosofische boeken

Terug naar de inhoud