GESPREK - HEALING - Kosmosofie

Ga naar de inhoud
                 

Inzichtelijk gesprek en individuele healing.

Elk mens is in evolutie,
maar niet elk mens weet dat of accepteert dat.

De lichtwereld staat klaar om een mens te helpen die open staat om meer begrip toe te laten,
en hogere inzichten 'bestaansrecht' geeft.

De egostrijd kan stukje per stukje doorzien worden als zijnde illusionair,
het oordeelloze zijn kan steeds meer geïntegreerd worden als zijnde realiteit.

Door te wieden in het ego, komt een mens tot bloei.
Tijdens een consult worden er inzichten en adviezen aangereikt die toepasbaar zijn in het proces of de fase van uw leven waarin u op dat moment verkeert. De thema’s in uw leven worden nader belicht. Een consult is voor iedereen anders en uniek.

INDIVIDUELE EN SPIRITUELE begeleidingssessies

De weg naar binnen ga je alleen. Ondersteuning komt vanuit de lichtwereld door inzicht over de aspecten die je mag opschonen. Ze laten niks achterwege. Alles wat in de weg staat van jouw puurste Zijn pakken ze aan, zodat jij echt gaat stralen.


Healing betekent letterlijk "heel worden" en is een bewustwordingsproces, dat de mens in staat stelt om zich na bewustwording te transformeren, te veranderen.


Een waardevol geschenk aan jezelf. Problemen op een andere manier belichten waardoor je het als minder zwaar gaat ervaren en je er sneller doorheen gaat. Als alles ut elkaar lijkt te vallen betekent dat misschien wel dat alles op zijn plaats valt.


Lost blokkades op, zuivert aura en brengt chakra's in balans. gebruikmakend  van: ABC Lichtinstrumenten, Edelstenen, mineralen en klankschaal.


Terug naar de inhoud