Kosmosofie te E - Kosmosofie

Ga naar de inhoud'Kosmosofie het bloeiende hart van het Al'Cursus Kosmosofie
NL-Epen

eerste zondag van de maand

ook online

'The missing peace'
Kosmosofie een universele visie...'

Tijdens deze cursus kijken we naar dagelijkse omstandigheden vanuit universeel perspectief. Hoe kijkt de lichtwereld, en hoe kunnen we lichter en begripsvoller in het leven staan, ruimtescheppend om mee te stromen?

Onze kijk op de wereld is gebaseerd op een persoonlijke dualistische benadering, onbewust gestuurd door conditioneringen en normen. De manier waarop onze egostructuur is opgebouwd bepaalt dan ook onze belevings -en ervaringswereld. Vanuit universeel perspectief krijg je een hele andere non-dualistische insteek, nieuwe mogelijkheden, een hogere energetische trilling ook. Hoe ruimer je het ziet, hoe meer de puzzelstukjes op zijn plaats vallen;  'the missing peace...'

Tijdens deze cursusdag verbinden we ons met meditatie, energetische bewegingen, healing, universele inzichten en de helende kracht van de prachtige natuur.

In het Nederlandse Epen genieten we van de schoonheid van het Limburgse landschap, we verkennen er een diversiteit aan paden langsheen bossen, riviertjes, boomgaarden, mooie uitzichtpunten.

Vanuit een fijn en verfijnend samenzijn gaan we in op de uitnodiging om aansluiting te maken met het hoger zelf, zodat dit zich steeds meer kan gaan verdiepen in ons dagelijkse leven. Door zelfreflectie zetten we de theorie om in praktijk: het leren leven vanuit het hart.


Programma:
zondag van 10u tot 17u

Broodjes maaltijden inbegrepen.

Wandelschoenen voorzien

Wens je meer informatie of je in te schrijven?

contacteer ons

Atman Buddhi Centrum

00 32 493 66 16 49

  


Terug naar de inhoud