Cursussen

opzoek

naar een cursus kosmosofie?Vele activiteiten sporen een mens aan om tot inzicht te komen. Meestal komt een mens onbewust tot meer wijsheid. Wie wenst op te gaan in een hoger bewustzijn kan ervoor kiezen om de weg te gaan van het deconditioneren. Hierin worden oude vastgeroeste ideeën en normeringen aan het licht getoetst.


Hoe lichter de kijk, hoe ruimer het hart. Oordelen is minder mooi dan het begripsvolle oordeelloze zijn. Kosmosofie richt zich op het doorzien van dat wat egocentrisch en dualistisch is, éénpuntig gefocust op de non-dualiteit raakt een mens zijn ego kwijt, en vindt zo de weg naar het Licht.


De dualiteitendans,

houdt ons op de been, niet wetende zo het begrijpen uit te sluiten.


De dualiteitendans toont ons conditioneringen en normeringen draaien rond de kern van de zaak heen.


Doordringen tot de kern van de zaak, is doordringen tot in non-dualiteit
Inzichten uit de lichtwereld die je helpen dualiteiten te doorzien


Wat mensen zeggen over Kosmosofie

Thuiskomen


Het leek wel alsof ik hier altijd naar heb gezocht zonder te weten waar ik naar zocht. Kosmosofie voelt voor mij als thuiskomen, het ontwikkelen van begrip spreekt me aan, werken met energie is heerlijk. Hartverwarmend de inzichten en hulp van de lichtwerelden. Wat een fijne mensen ook.Eindelijk!


De workshops brengen me praktische tips en inzichten om uit die mallemolen van oordelen en geoordeeld worden te komen. Gek hoe vaak het oordelen zich toont als je er naar gaat kijken. De cursussen helpen me om alert te blijven, want het sluipt er zo vaak ongezien in.

Verbinding


De verbinding met mensen die je begrijpen, en je niet raar vinden.  Met wie je processen kan delen en wiens processen herkenbaar voor je zijn. Samen groeien, en ook de humor heeft me getroffen. 


Ieder heeft zijn weg om de universele waarheid te worden.


Hansananda

unsplash